Moja kuhinja:

Porovi mafini



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: prigrizek

Čas priprave: do 45 minut

Zahtevnost: lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



sestavine

  • 4 kos jajca
  • 1 skodelica jogurta
  • 1/2 skodelica olja
  • 2 skodelica moke
  • 1 kos pecilni prašek
  • 1 čajna žlica soli
  • 30 dag skute
  • 1 kos por

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 3452

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 514

Postopek

Vse sestavine: jajca, jogurt, olje, moka, sol in pecilni prašek umešaj v enotno zmes.
Por nareži na kolesca in ga rahlo prepraži, samo toliko, da oveni, zastekleni, vendar še vedno ohrani barvo. Ko se malo ohladi, ga vmešaš v testo.
Na koncu dodaš skuto in premešaš.
Napolniš modelčke za mafine in pečeš 25 min na 200 stopinj celzija.

Chefov nasvet:

Porovi mafini so najboljši, ko so še topli, vendar tudi mrzli so odlični kot prigrizek na pikniku ali kar tako ob večernem posedanju na terasi.

por , mafin


Maja Zver

mmmm treba poskusit



Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev