Moja kuhinja:

Šparglji na žaru



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: prigrizek

Čas priprave: 20 minut ali manj

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 1 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 10 kos šparglji
  • 10 kos panceta

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 3036

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 719

Navodila za pripravo

Šparglje očistimo, odtrgamo oleseneli del stebla in olupimo. Lupimo jih od vrha navzdol. Damo jih v vodo z vrhovi v isto smer in kuhamo 10min. Kuhane vzamemo iz vode in pustimo, da se malo ohladijo. Ko jih lahko primemo z roko jih ovijemo s panceto in polagamo na žar ali ponev. Če je steblo debelo ali dolgo uporabimo več pancete. Pečemo, dokler se paceta ne zapeče lepo rjavo. Poberemo iz žara ali ponve na krožnik in ponudimo.





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev