Moja kuhinja:

Srček za zajtrk



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: prigrizek

Čas priprave: 20 minut ali manj

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 1 čajna žlica bučnega olja
  • 2 kos jajce
  • 1 kos hrenovka
  • 1 ščepec soli po želji

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 2898

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 702

Navodila za pripravo

Hrenovko prepolovimo, polovico zarežemo po dolgem, vendar na enem koncu pustimo 1cm nezarezanega. Razrezana konca zavihamo nazaj, ter skoznju zapičimo zobotrebec. Dobimo obliko srca. Hrenovko damo na ponev na katero smo dali bučno olje. V srce ubijemo 1 jajce in spečemo. Enako naredimo tudi z drugo polovico hrenovke, za katero porabimo drugo jajce. Jajce po želji solimo ali začinimo s kako začimbo. Ponudimo s kruhom in po želji z rožico, katero pa ne pojemo.





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev