Moja kuhinja:

TATARSKI BIFTEK


TATARSKI BIFTEK
TATARSKI BIFTEK
TATARSKI BIFTEK
TATARSKI BIFTEK

Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: prigrizek

Čas priprave: 20 minut ali manj

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 1 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 1 kg govejega mesa (fino mletega)
  • 80 g slanh ribic
  • 1 jedilna žlica kaper
  • 3 velike kisle kumarice
  • 3 pekoče feferone
  • 2 dag soli
  • 0,5 dag popra
  • 1 jedilna žlica gorčice
  • 3 jedilna žlica majoneze
  • 3 jedilna žlica ajvarja

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 4229

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 676

Navodila za pripravo

Ribice, kapre, feferone in kumarice zmeljemo. Vse skupaj premešamo v že slano in poprano meso. Na koncu dodamo še gorčico, majonezo in ajvar ter vse skupaj dobro pregnetemo. Najbolj okusno bo če vse skupaj pripravimo in pustimo počivat za urico ali več.





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev