TATARSKI BIFTEK




Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko
Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi neprimerno vsebino

Naloži pdf
Chef: anita kokole
Vrsta jedi: prigrizek
Čas priprave: 20 minut ali manj
Zahtevnost: srednje lahek
Količina: 1
[ Št. glasov: 1 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]
Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)
- 1 kg govejega mesa (fino mletega)
- 80 g slanh ribic
- 1 jedilna žlica kaper
- 3 velike kisle kumarice
- 3 pekoče feferone
- 2 dag soli
- 0,5 dag popra
- 1 jedilna žlica gorčice
- 3 jedilna žlica majoneze
- 3 jedilna žlica ajvarja
Preračunaj količine :
![]() |
1/4 |
![]() |
![]() |
1/3 |
![]() |
![]() |
1/2 |
![]() |
![]() |
1 |
![]() |
![]() |
x2 |
![]() |
![]() |
x3 |
![]() |
|
Št. ogledov: 4229 |
Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 676 |
Navodila za pripravo
Ribice, kapre, feferone in kumarice zmeljemo. Vse skupaj premešamo v že slano in poprano meso. Na koncu dodamo še gorčico, majonezo in ajvar ter vse skupaj dobro pregnetemo. Najbolj okusno bo če vse skupaj pripravimo in pustimo počivat za urico ali več.