Moja kuhinja:

Tatarski biftek



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: prigrizek

Čas priprave: do 45 minut

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 1 čebula
  • šopek peteršilja
  • 4 jedilna žlica oljčnega olja
  • sol in poper
  • 3 stroki česna
  • 400 g 3x mletega mesa za biftek
  • 1 žlica gorčice
  • 1 čajna žlica tabaska
  • 1 čajna žlica vloženih kaper

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 2026

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 514

Navodila za pripravo

Mesu za biftek odstranimovse žilice in maščobo ter 3x zmeljemo. Posebej nasekljamo peteršilj, čebulo, česen in kapre. Damo v posodo z mesom, dodamo oljčno olje sol in poper ter tabasko po okusu. Vse dobro premešamo. Biftek je dober, če počiva vsaj 12 ur v hladilniku, nato ga postrežemo na popečenem toastu.





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev