Moja kuhinja:

TATARSKI BIFTEK Z ARAŠIDI, PISTACIJAMI IN MEDOM



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: prigrizek

Čas priprave: katerikoli

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 3-5 jedilna žlica kapre
  • 1 pesto
  • 1 kajenski poper
  • 1 ketcup
  • 1 strok česna
  • 3-6 čajna žlica konjaka
  • 1 PISTACIJE IN ARAŠIDI V MEDU
  • 1 MEHKA MARGARINA
  • 500 g govedine (pljučna)
  • 1 sol in poper
  • 3-5 kos kisle kumarice
  • 5 čajna žlica gorčice
  • 5 čajna žlica pekoče gorčice
  • 8-10 čajna žlica paradižnikove mezge
  • 3-5 čajna žlica rumenjakov
  • 1 rdeča paprika v prahu

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 2122

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 689

Navodila za pripravo

Sestavine dodajaš po okusu in po željeni barvi. Jaz dodam k osnovnemu receptu še kajenski poper in rdečo papriko ter pesto, kar doda rdečkasto barvo in dodaten okus. Nekateri dodajo majonezo in ajvar. Delajte po svojem okusu.
Priporočam: kar imaš rad dodaj v hrano in bo Top;)

Meso zmeljemo zelo na drobno v strojčku za mletje mesa (meso ne sme vsebovat nobenih kit). Zmeljemo tudi čebulo, česen, kumarice in kapre (zmeljemo tako na drobno kot si želimo). Nato dodamo vse sestavine in dobro premešamo in premesimo. Probamo in po okusu še dosolimo ali dodatno začinimo.

Po nekaj urah ga vzamemo iz hladilnika in ga lahko serviramo kot je nasliki: dodamo še pistacije in arašide iz medu in eno plast margarine. Previdno dvignemo posodico in postrežemo z toplim pirinim kruhom (pirin kruh najdete med mojimi recepti). Postrežemo z olivami, jagodami prelitimi z balzamičnim kisom ter sirom.

Pa naj vam tekne*





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev