Topli sendvič z umešanimi jajčki
Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko
Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi neprimerno vsebino

Naloži pdf
Chef: Ana Kristanc
Vrsta jedi: prigrizek
Čas priprave: 20 minut ali manj
Zahtevnost: srednje lahek
Količina: 1
[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]
Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)
- 4 jajca
- ščepec origana
- 1 mala pest sira
- 2-3 žlice naribane posebne salame
- 1 žlica kečapa za jajca
- 1 žlička kisle smetane in kečapa za premaz
- 4 toasti
- malce olja za peko jajc
Preračunaj količine :
![]() |
1/4 |
![]() |
![]() |
1/3 |
![]() |
![]() |
1/2 |
![]() |
![]() |
1 |
![]() |
![]() |
x2 |
![]() |
![]() |
x3 |
![]() |
|
Št. ogledov: 2489 |
Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 610 |
Navodila za pripravo
Več mojih receptov lahko najdete na www.ljubeznipolnaskleda.si
Jajca stepemo. Dodamo jim naribano salamo in sir. Primešamo še malce kečapa in origano, ter vse skupaj dobro zmešamo. V ponvi segrejemo malce olja in jajca na njej popečemo.
Toaste spečemo v pečici. En pečen toast premažemo s kislo smetano, drugega s kečapom, in nato prvega nadevamo z umešanimi jajčki in pokrijemo z drugim toastom.
Dober tek!