Tunin namaz
Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko
Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi neprimerno vsebino

Naloži pdf
Chef: Andreja Pucelj
Vrsta jedi: prigrizek
Čas priprave: 20 minut ali manj
Zahtevnost: srednje lahek
Količina: 1
[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]
Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)
- 6 jedilna žlica kisle smetane
- 1 ščepec soli
- 1 ščepec popra
- 2 manjši konzervi tunine v oljčnem olju
- 1 čebulo
- 1 trdo kuhano jajce
- 1 trikotni sirček
- 1 jedilna žlica drobnjaka
Preračunaj količine :
![]() |
1/4 |
![]() |
![]() |
1/3 |
![]() |
![]() |
1/2 |
![]() |
![]() |
1 |
![]() |
![]() |
x2 |
![]() |
![]() |
x3 |
![]() |
|
Št. ogledov: 2146 |
Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 417 |
Navodila za pripravo
Jajce damo kuhat. Vmes nasekljamo čebulo, tunino odpremo in odlijemo kar se da največ olja stran. V plastično posodico damo odcejeno tunino, čebulo, kuhano jajce, sirček, kislo smetano in začimbe ter sol.
Vse skupaj zmiksano z paličnim mešalnikom. Namaz damo za pol ure še v hladilnik da postane še bolj kompakten. Ponudimo ga z popečenimi toast kruhki. Odličen prigrizek za zabave:)