Moja kuhinja:

Tunin namaz



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: prigrizek

Čas priprave: 20 minut ali manj

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 6 jedilna žlica kisle smetane
  • 1 ščepec soli
  • 1 ščepec popra
  • 2 manjši konzervi tunine v oljčnem olju
  • 1 čebulo
  • 1 trdo kuhano jajce
  • 1 trikotni sirček
  • 1 jedilna žlica drobnjaka

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 2146

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 417

Navodila za pripravo

Jajce damo kuhat. Vmes nasekljamo čebulo, tunino odpremo in odlijemo kar se da največ olja stran. V plastično posodico damo odcejeno tunino, čebulo, kuhano jajce, sirček, kislo smetano in začimbe ter sol.
Vse skupaj zmiksano z paličnim mešalnikom. Namaz damo za pol ure še v hladilnik da postane še bolj kompakten. Ponudimo ga z popečenimi toast kruhki. Odličen prigrizek za zabave:)





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev