Moja kuhinja:

Tunin pate na prepečencu



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: prigrizek

Čas priprave: 20 minut ali manj

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 1 majoneza
  • 1 tuna v olivnem olju
  • 1 topljen sir (zdenka)
  • 1 bel kruh
  • 1 maslo ali margarina

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 1681

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 484

Navodila za pripravo

Prepečenec:
na tanko narežemo kruh in ga namažemo z maslom ali margarino-zelo na tanko tudi ob robih ter ga damo v pečico za cca.15minut na 200 stopinj. Pustimo da se ohladi in ga namažemo z :

Tunin pate:
Bela tuna (Rio mare) iz olivnega olja+zdenka sir+majoneza zmiksamo v multipraktiku ali z paličnim mešalnikom. To je osnoven recept, kateremu lahko dodajamo še začimbe, zelišča, praženo čebulo, česen,... Predlagam, da pate-paštetko damo v brizgalnik in jo z njim dekorativno nanesemo na prepečenec. če jo mažemo z nožem se lahko prepečenec zlomi, zato je to boljša opcija;)

Pa dober TsnEK*





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev