Moja kuhinja:

Tunini topli kruhki s sirom



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: prigrizek

Čas priprave: do 45 minut

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 5 jedilna žlica olivnega olja
  • 1 skodelica tune (večja konzerva)
  • 1 kos francoska baget
  • 1 skodelica paradižnikove mezge
  • 1 skodelica naribanega dimljenega sira
  • 1 skodelica mocarele
  • 3 ščepec origana

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 5497

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 812

Navodila za pripravo

Pekač obložimo s peki papirjem, pečico segrejemo na 200 °C.

Kruh narežemo in na hitro popečemo (v pečici ali v tolsterju), in ga razporedimo po pekaču. Nakapljamo z olivnim oljem.
Tuno (tisto iz konzerve ocedimo) in pomešamo med paradižnikovo mezgo ter naložimo na kruhke.
Sir naribamo. Mocarelo narežemo na drobne koščke.
Na polovico kruhkov naložimo sir, na drugo polovico mocarelo.
Vse posujemo z origanom.
Kruhke pečemo v prej ogreti pečici 15 do 20 minut.





PODOBNI RECEPTI


Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev