Moja kuhinja:

Umešana jajčka z lisičkami



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: prigrizek

Čas priprave: 20 minut ali manj

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 2 stroka česna
  • 1 mala čebula
  • ščepec peteršilja, popra, soli
  • pest lisičk

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 1749

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 568

Navodila za pripravo

Čebulo, peteršilj in česen narežemo na čimmanjše delčke. V ponvi z malce olja, nato najprej popražimo česen, vendar le dokler ne zadiši, ko zadiši mu dodamo čebulo in peteršilj in vse skupaj popražimo, da postane lepo zlato rjave barve. Nato dodamo še lisičke za kakšno minutko.
V manjši posodici stepemo jajca in jim dodamo malce soli in popra. V posodico stresemo še popraženo čebulo, česen, lisičke in peteršilj. V enako ponev v kateri smo pražili prejšnje sestavine nato zlijemo vse sestavine v posodici. Na srednji temperaturi nato sestavine mešamo kakšnih 10 - 15 minut, dokler vsa jajca ne zakrknejo.
Zraven postrežemo kruh.

Vem da lisičke niso ravno v sezoni, vendar lahko uporabite katerekoli zamrznjene gobe in jih prej seveda odmrznete.

Dober tek!





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev