Moja kuhinja:

Biftek brancina na posteljici iz palačink in topljenega sira



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: priloga

Čas priprave: do 45 minut

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 1 limona
  • 5 dag naribanega sira
  • 1 jajce
  • nekaj kaper
  • 1 dl mleka
  • malo soli
  • 0,5 dl olja
  • malo sojine omake
  • 8 žlic moke
  • 1 kisla kumarica
  • 1 file brancina
  • 1 česna
  • 1 žlica gorčice, majoneze in kisle smetane

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 2730

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 802

Navodila za pripravo

Brancin spečemo na olju; lahko tudi katero koli drugo ribo, ( file ).

Ribo ločimo od kosti in moramo biti zelo previdni, četudi so kosti večje, zato spečeni file najprej zmučkamo z rokami, edino tako bomo ločili vse kosti, potem pretlačimo še z vilico. Dodamo nasekljan česen in peteršilj, pokapljamo z limoninim sokom, dodamo majonezo, gorčico, kislo smetano, sesekljane kapre in kumarice ter še enkrat dobro premešamo, solimo in začinimo po okusu.

Pripravimo maso za palačinke;
Palačinke spečamo in narežemo na trikotnike, dodamo nariban sir in damo za 1 minuto v mikrovalovno pečico, da se sir razpusti. Po siru in palačinkah nadevamo biftek, poljubno zvijemo palačinke in okrasimo desertni krožnik. Prilijemo še malo sojine omake, okrasimo še s peteršiljem in limono ter postrežemo.

Dober tek!





PODOBNI RECEPTI


Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev