Moja kuhinja:

Biftek iz brancina



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: priloga

Čas priprave: do 45 minut

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 1 limona
  • 1 strok česna
  • nakaj kaper
  • malo soli
  • 0,5 dl olja za pečenje
  • 1 žlica gorčice
  • 1 žlica majoneze
  • 1 žlica kisle smetane
  • 1 brancin ( file - lahko tudi druga riba )
  • 1 kisla kumarica

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 2168

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 846

Navodila za pripravo

Brancin spečemo na olju; lahko tudi katero koli drugo ribo, ( file ). Ribo ločimo od kosti in moramo biti zelo previdni, četudi so kosti večje, zato spečeni file najprej zmučkamo z rokami, edino tako bomo ločili vse kosti, potem pretlačimo še z vilico. Dodamo nasekljan česen in peteršilj, pokapljamo z limoninim sokom, dodamo majonezo, gorčico, kislo smetano, sesekljane kapre in kumarice ter še enkrat dobro premešamo, solimo in začinimo po okusu.
Nadevamo v skodelico ali poljubno dekoriramo na krožniku. Okrasimo s peteršiljem in postrežemo kot predjed.
Dober tek!





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev