Bučke kot priloga
Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko
Celo galerijo poglej tukaj.
Prijavi neprimerno vsebino
Naloži pdf
Chef: špela debevc
Vrsta jedi: priloga
Čas priprave: 20 minut ali manj
Zahtevnost: srednje lahek
Količina: 1
[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]
Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)
- - lovorjev list
- - olivno olje
- - sol
- - poper
- 5 strokov česna
- 1 bučka
- - sladka smetana
- 1 žlička mletega rožmarina
- 2 veliki žlici na drobno narezanih šampinjonov
Preračunaj količine :
1/4 |
1/3 |
1/2 |
1 |
x2 |
x3 |
|
Št. ogledov: 5174 |
Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 872 |
Navodila za pripravo
Bučko narežemo na tanka koleščka. Na olivnem olju dobro prepražimo strt česen, dodamo bučko in na drobno narezane šampinjone. Solimo, popramo, dodamo lovorjev list, malo zalijemo z vodo in malo pokuhamo. Dodamo sladko smetano in mleti rožmarin. Prevremo in ponudimo.
DOBER TEK!