Moja kuhinja:

Bučke kot priloga



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: priloga

Čas priprave: 20 minut ali manj

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • - lovorjev list
  • - olivno olje
  • - sol
  • - poper
  • 5 strokov česna
  • 1 bučka
  • - sladka smetana
  • 1 žlička mletega rožmarina
  • 2 veliki žlici na drobno narezanih šampinjonov

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 5174

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 872

Poglej video

Navodila za pripravo

Bučko narežemo na tanka koleščka. Na olivnem olju dobro prepražimo strt česen, dodamo bučko in na drobno narezane šampinjone. Solimo, popramo, dodamo lovorjev list, malo zalijemo z vodo in malo pokuhamo. Dodamo sladko smetano in mleti rožmarin. Prevremo in ponudimo.
DOBER TEK!





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev