Moja kuhinja:

Čebulna vijolična omaka



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: priloga

Čas priprave: 20 minut ali manj

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • ščepec soli in popra
  • 1 dcl mleka
  • 200 ml smetane za kuhanje
  • 2 vijolični čebuli
  • 1 žlička moke

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 1636

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 597

Navodila za pripravo

Več mojih receptov najdete na www.ljubeznipolnaskleda.si

Čebulo zrežemo na kocke. V ponvi segrejemo olje in čebulo na njem popečemo da zlato porjavi. Nato primešamo smetano, sol in poper. Vse skupaj zavremo.
V manjši posodici zmešamo mleko in moko. Vsebino dobro premešamo, saj bodo drugače nastale grudice v omaki.
V ponev primešamo zmešano mleko z moko in vse skupaj zavremo, da se omaka zgosti.

Omako postrežemo k raznim mesnim in krompirjevim jedem.

Dober tek!





PODOBNI RECEPTI


Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev