Moja kuhinja:

Čebulno sirova omaka



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: priloga

Čas priprave: 20 minut ali manj

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 1 čebula
  • ščepec soli in popra
  • 4 žlice česnovega olja
  • 3 zvrhane žlice smetane
  • 2-3 rezine sira - ementalerja

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 5687

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 734

Navodila za pripravo

Več mojih receptov najdete na www.ljubeznipolnaskleda.si

Čebulo narežemo in popečemo na česnovem olju, da lepo zarumeni in se malce spusti. Dodamo ji smetano, sol in poper. Vsebino zavremo, nato zmanjšamo na manjšo vročino in dodamo še sir. Sir počasi stopimo in vse skupaj dobro premešamo.

Omako postrežemo zraven raznih mesnih ali krompirjevih jedi.

Dober tek!

sir , čebula , Ana Kristanc , Ana kuha




PODOBNI RECEPTI


Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev