Čebulno sirova omaka
Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko
Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi neprimerno vsebino

Naloži pdf
Chef: Ana Kristanc
Vrsta jedi: priloga
Čas priprave: 20 minut ali manj
Zahtevnost: srednje lahek
Količina: 1
[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]
Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)
- 1 čebula
- ščepec soli in popra
- 4 žlice česnovega olja
- 3 zvrhane žlice smetane
- 2-3 rezine sira - ementalerja
Preračunaj količine :
![]() |
1/4 |
![]() |
![]() |
1/3 |
![]() |
![]() |
1/2 |
![]() |
![]() |
1 |
![]() |
![]() |
x2 |
![]() |
![]() |
x3 |
![]() |
|
Št. ogledov: 5687 |
Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 734 |
Navodila za pripravo
Več mojih receptov najdete na www.ljubeznipolnaskleda.si
Čebulo narežemo in popečemo na česnovem olju, da lepo zarumeni in se malce spusti. Dodamo ji smetano, sol in poper. Vsebino zavremo, nato zmanjšamo na manjšo vročino in dodamo še sir. Sir počasi stopimo in vse skupaj dobro premešamo.
Omako postrežemo zraven raznih mesnih ali krompirjevih jedi.
Dober tek!