Moja kuhinja:

DOMAČI FRITATI



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: priloga

Čas priprave: do 45 minut

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 1 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 1 ščepec soli
  • 2,5 dcl moke
  • 2,5 dcl mleka
  • 1 dcl radenske
  • 2 kos jajci

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 6339

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 917

Navodila za pripravo

Mleko in vodo vlijemo v posodo, dodamo sol in jajci ter premešamo. Nato dodamo moko in zmiksamo.
Spečemo tanke omlete in jih ohladimo, saj se potem lažje režejo. Ohlajene narežemo na tanke rezance. Če jih ne uporabimo takoj, jih raztresemo po pekaču in v pečici osušimo. Med sušenjem jih večkrat pretresemo.
V juho jih damo tik pred serviranjem.





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev