Moja kuhinja:

DOMAČI OCVIRKI



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: priloga

Čas priprave: več kot 1 ura

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 1 čebula
  • 1 sol
  • 5 kg svinjske slanine ( grobo zmlete)

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 14370

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 887

Navodila za pripravo

V večjo kozico damo grobo zmleto slanino in na zmernem ognju cvremo tako dolgo, da se vsa slanina stopi v mast, ocvirki pa postanejo rahlo rjavi ( večkrat tudi premešamo)

Na koncu dodamo celo čebulo in pustimo toliko časa,da čebula porumeni.
Pustimo.da se malo ohladi in odlijemo mast. Ocvirke nato osolimo in jih nalijemo v kozarčke,ter zalijemo z mastjo.Ostanek masti pa prav tako nalijemo v kozarčke.





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev