Moja kuhinja:

Dušena zelenjava



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: priloga

Čas priprave: 20 minut ali manj

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 1 kos korenje
  • 1 jedilna žlica olivno olje
  • 50 g masla
  • 100 g brokolij

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 5027

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 665

Navodila za pripravo

Korenje in brokoli dobro operemo. Korenje če nima lepe lupine še malo olupimo z nožem in odrežemo zgornji del. S cikcak nožem narežemo korenje na kolobarje. Brokoli natrgamo na manjše koščke. Na voku na blagem ognju stopimo maslo (dodamo še 1 žlico olja da se maslo ne zažge) in notri stresemo zelenjavo, ki jo nato na blagem ognju in pokrito s pokrovko dušimo do mehkega (brokoli je hitro gotov zato lahko korenje dodamo prej kot brokoli), Ko se korenje zmehča zelenjavo serviramo kot prilogo lahko pa še dodamo kuhan riž in postrežemo kot samostojno jed.





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev