Moja kuhinja:

Dušeno rdeče zelje



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: priloga

Čas priprave: več kot 1 ura

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 1 jabolko
  • 3 jedilna žlica olja
  • 2 jedilna žlica moke
  • 3 jedilna žlica sladkorja
  • sol, poper
  • 1 glava rdečega zelja
  • 2 dcl Rdečega vina

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 3293

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 530

Navodila za pripravo

Na olju karameliziramo sladkor, nato dodamo zelje. Solimo, popramo in pražimo 10 minut. Dodamo narezano jabolko in zalijemo z vinom. Dušimo približno 1 uro na srednji temperaturi, tako da je zelje popolnoma mehko. Vmešamo moko in pokuhamo še za nekaj minut.





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev