Moja kuhinja:

Fižolova paradižnikova omaka



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: priloga

Čas priprave: do 45 minut

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • ščepec soli in popra
  • ščepec peteršilja, bazilike
  • 6-7 strokov česna
  • 1 čajna žlica paradižnikovega koncentrata
  • 4 paradižniki
  • 250 g belega fižola

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 2033

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 549

Navodila za pripravo

Več mojih receptov najdete na www.ljubeznipolnaskleda.si

Fižol skuhamo, odcedimo in malce operemo z vodo. Česen olupimo, narežemo in malce popečemo na olivnem olju. Le toliko da zadiši. Nato dodamo fižol in ga malce popečemo. Popečenemu dodamo vse preostale sestavine in vse skupaj kuhamo na srednji vročini kakšne 5-7 minut.

Omako lahko postrežemo kot nadev za na kruh, kot nadev za tortilje ali kot prilogo k mesnim ali krompirjevim jedem.

Dober tek!





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev