Moja kuhinja:

Gobova omaka



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: priloga

Čas priprave: 20 minut ali manj

Zahtevnost: čisto lahek

Količina: 4

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Sestavine

  • 5 kos jurčkov
  • 1 jedilna žlica začimb po okusu
  • 2 jedilna žlica olivnega olja

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 3673

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 433

Navodila za pripravo

Jurčke očistimo in narežemo na lističe. Na ponev damo olivno olje in nanj damo jurčke. Ni potrebno vzeti velike ponve, saj lahko damo najprej pol jurčkov, ko malo upadejo pa še drugo polovico. Mešamo dokler ne spustijo vode. Potem jih zalijemo z vodo, začinimo z začimbami po želji, lahko tudi zgostimo z gustinom, da je omaka gostejša. Z omako prelijemo meso na krožniku in ponudimo.

jurčki , gobe


Brane Gregorec

njammm, jurčki najlepše dišijo. Najlepše pa je ko ga najdeš.

Klavdija Hiti

Tako je.



Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev