Moja kuhinja:

Hrustljavo zelje na hitro



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: priloga

Čas priprave: 20 minut ali manj

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 1 ščepec soli
  • 2 jedilna žlica olivnega olja
  • 2 korenjčka
  • 2 skodelica narezanega zelja
  • 1 ščepec zdrobljenih janeževih semen

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 2960

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 717

Navodila za pripravo

Zelje nareži na večje kose (kvadratke) in operi. Korenje Nareži na tanke rezine.
Na olivnem olju vse skupaj na hitro popeci (5-8 minut), posoli. Janeževa semena z nožem zdrobi ob desko in dodaj zelju.
Ena dva tri imaš pripravljeno hrustljavo zelje. Kot samostojno jed ali kot prilogo.





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev