Hrustljavo zelje na hitro
Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko
Celo galerijo poglej tukaj.
Prijavi neprimerno vsebino
Naloži pdf
Chef: Mateja Vrbinc Beton
Vrsta jedi: priloga
Čas priprave: 20 minut ali manj
Zahtevnost: srednje lahek
Količina: 1
[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]
Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)
- 1 ščepec soli
- 2 jedilna žlica olivnega olja
- 2 korenjčka
- 2 skodelica narezanega zelja
- 1 ščepec zdrobljenih janeževih semen
Preračunaj količine :
1/4 |
1/3 |
1/2 |
1 |
x2 |
x3 |
|
Št. ogledov: 2960 |
Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 717 |
Navodila za pripravo
Zelje nareži na večje kose (kvadratke) in operi. Korenje Nareži na tanke rezine.
Na olivnem olju vse skupaj na hitro popeci (5-8 minut), posoli. Janeževa semena z nožem zdrobi ob desko in dodaj zelju.
Ena dva tri imaš pripravljeno hrustljavo zelje. Kot samostojno jed ali kot prilogo.