Moja kuhinja:

JAJČKA V OMAKI



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: priloga

Čas priprave: do 45 minut

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 1 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 10 kos jajc
  • 1 čajna žlica soli
  • 5 dcl kisle smetane
  • 1 ščepec popra
  • 1 dcl majoneze
  • 1 ščepec rdeče paprike
  • 1 jedilna žlica nasekljanega drobnjaka

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 2948

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 803

Navodila za pripravo

Jajca skuhamo, olupimo in ohladimo.Jajca razpolovimo, izdolbemo rumenjake,jih zmečkamo, dodamo 2 žlički kisle smetane, 1 žličko majoneze, sol in poper.
Jajčka napolnimo s to kremo, sestavimo v celo jajce in prelijemo z mešanico 1 kisle smetane, majoneze, soli in popra.
Zgoraj potresemo nasekljani peteršilj, drobnjak ali rdečo papriko.
To je zelo dobra priloga k velikonočni šunki.
To je " velikonočni izziv "!!!



Melita Plevnik

njami k šunki, bom poskusila

Pešec Branko

,dobro za spremembo, potem se pa tak al tak prime,,,



Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev