Moja kuhinja:

Jajčke z ocvirki po mamino



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: priloga

Čas priprave: 20 minut ali manj

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • malo soli in popra
  • 3 jajčka
  • 1 velika žlica ocvirkov z mastjo

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 1735

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 504

Navodila za pripravo

V ponev damo veliko žlico masti z ocvirki in počakamo, da se mast razpusti in da se ocvirki malo obarvajo. Dodamo jajčka in jih spečemo. Po želji jih lahko potresemo z naribanim sirom, ampak imajo že sami ocirki tako odličen okus, da so jajčke zelo slastne.
Popopramo in posolimo in postrežemo takoj!
Dober tek!





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev