Moja kuhinja:

Jurčki z jajčko



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: priloga

Čas priprave: 20 minut ali manj

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 2 jajci
  • malo soli
  • šop peteršilja
  • 7 strokov česna
  • malo popra
  • malo masla za pečenje
  • 250 g jurčkov

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 2858

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 501

Navodila za pripravo

Jurčke očistimo in narežemo na lističe.

V ponvi raztopimo mast, dodamo drobno nasekljan česen in peteršilj in gobe ter pražimo toliko časa, da se gobe zmehčajo.
Posolimo in dodamo razžvrkljana jajca. Med mešanjem pečemo še par minut, da se jajca popečejo. Popopramo in serviramo in postrežemo takoj.

* Priporočljivo je, da se gobe takoj ponudijo in da se ne smejo večkrat pregrevati, zato jih naredimo toliko, da jih pojemo takoj.

Pa dober tek!





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev