Moja kuhinja:

Jušni srčki



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: priloga

Čas priprave: do 45 minut

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 1.5 dcl mleka
  • malo soli
  • 2 jajci
  • 3 žlice moke
  • 1 žlica olivnega olja
  • 1 žlica drobnjaka
  • 1 žlica sesekljane rdeče paprike
  • 1 manjši korenček

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 1521

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 444

Navodila za pripravo

Jajci, mleko, moko in sol zmešamo v gladko zmes. Malo olja segrejemo v srednje veliki ponvi. Spečemo tri palačinke tako, da vlijemo zajemalko mase na ponev, takoj potresemo z drobnjakom, počakamo, da zakrkne, obrnemo in zlato rumeno zapečemo. Ponovimo isto še z rdečo papriko. Iz korenčka pred pečenjem izrežemo srčke in jih položimo na palačinko, takoj ko vlijemo maso v ponev, ter ko zakrkne obrnemo. Potem iz palačink s pomočjo modelčka za piškote izrežemo srčke.
Samo še juho skuhate in ste zmagali za valentinovo, če bo hud mraz.
Dober tek.





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev