Moja kuhinja:

Kruhki z blitvo in sirom



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: priloga

Čas priprave: 20 minut ali manj

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 1 jedilna žlica masla
  • 4 kos kruha
  • 350 g sira za pečenje
  • 100 g pinjol
  • 3 jedilna žlica olivnega olja
  • 10g g česna
  • 10 g peteršilja
  • 10 kos suhih paradižnikov
  • 500 g blitve
  • 1 dcl soka limone
  • 1 jedilna žlica kokosove masti

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 2206

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 770

Navodila za pripravo

V vrel krop položimo oprano blitvo in jo kuhamo približno 8min (ne smemo je razkuhat). Na žar plošči segrejemo olivno olje(ali kokosovo mast) in na njej popečemo sir. Skuano blitvo odcedimo, solimo in začinimo z limoninim sokom. Na blitvo položimo pečen sir. Na hitro popečemo tudi pinjole in jih še vroče stresemo na sir in blitvo. V možnarju stremo česen in peteršilj, ter dodamo maslo in zmešamo. Na rahlem ognju in kokosovi masti popoečemo rezine kruha in namažemo z česnovim namazom. Na koncu jed potresemo s sušenimi paradižniki.





PODOBNI RECEPTI


Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev