Moja kuhinja:

MATEVŽ



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: priloga

Čas priprave: do 45 minut

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 65 dag fižol pinto
  • 1 čebula
  • 50 dag krompirja
  • 1 strok česna
  • SOL malo
  • 10 dag ocvirkov

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 1826

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 451

Navodila za pripravo

Čez noč namočen fižol skuhamo v vodi, v kateri se je namakal. Posebej skuhamo olupljen in zrezan krompir. Obojemu prilijemo čim manj vode. Nzadnje zmešamo kuhan fižol z odlitim krompirjem in dobro pretlačimo.
Pire zabelimo s čebulo, ki smo jo prepražili na kokosovi mast in začinimo s strtim česnom.
Solimo po okusu in damo gor ocvirke.
Serviramo zraven še kislo zelje ali repo in klobase.
Dober tek!





PODOBNI RECEPTI


Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev