Moja kuhinja:

Na maslu popečen kostanj s popečeno slanino in polento



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: priloga

Čas priprave: do 45 minut

Zahtevnost: čisto lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Sestavine

  • 2 kos slanine
  • 4 jedilna žlica kuhanega in sesekljanega kostanja
  • 1 jedilna žlica masla
  • 1 čajna žlica curry-a
  • 1 skodelica polente
  • 1 ščepec soli
  • 1 jedilna žlica suhega peteršilja za dekoracijo

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 3333

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 855

Navodila za pripravo

Zavremo vodo in jo malo solimo, dodamo polento in kuhamo 4 minute. Na visoki temperaturi segrejemo ponev (brez maščobe) in dodamo koščke slanine, da zakrknjejo. Vzamemo slanino iz ponve in damo v isto ponev košček masla in sesekljan kostanj ter mu dodamo curry. Pražimo 2 minuti.

Na krožnik damo najprej malo polente, nato popečeno slanino in posujemo kostanj z maslom ter okrasimo z suhim peteršiljem.

Dober tek!

slanina , maslo , kostanj , polenta




Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev