Moja kuhinja:

Ocvrti šampinjoni



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: priloga

Čas priprave: do 45 minut

Zahtevnost: čisto lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 1 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Sestavine

  • 200 g šampinjonov
  • 50 g moke
  • 80 g drobtin
  • 2 kos jajci

Tatarska omaka

  • 3 jedilna žlica majoneze
  • 3 jedilna žlica kisle smetane
  • 1 kos drobno nasekljane kisle kumare
  • - sol

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 8307

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 592

Priprava

Tatarska omaka: v skodelici zmešamo vse sestavine za omako in jo do serviranja postavimo v hladilnik.
Gobe očistimo, solimo, popramo in jih povaljamo v moki, jajcih in nazadnje v drobtinah. V ponvi segrejemo olje za cvrenje, v katerem postopoma zlatorjavo ocvremo panirane gobe. Ocvrte preložimo na papirnate kuhinjske brisače, da se odcedijo.

Chefov nasvet:

Dunajsko ocvrti šampinjoni na listnati solati s tatarsko omako so okusna topla predjed, lahko pa jih ponudimo kot prilogo k raznim mesnim in krompirjevim jedem.

jajce , kisla smetana , gobe , šampinjoni




Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev