Moja kuhinja:

Ohrovtove sarmice s kislim zeljem



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: priloga

Čas priprave: 20 minut ali manj

Zahtevnost: čisto lahek

Količina: 5

[ Št. glasov: 1 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 5 listov ohrovta
  • okoli 15 žlic kuhanega kislega zelja ali segedinerja ki nam je ostalo
  • nekaj živilske folije
  • malo masla za pekač

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 2624

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 550

Navodila za pripravo

Zelje, ki smo ga skuhali, ali ki nam je ostalo ali pa smo ga vzeli iz skrinje, lahko porabimo za malo drugačno prilogo.

Ohrovtove liste operemo jih osušimo in nanje nadevamo precejeno kislo zelje ali segediner. Liste dobro zapremo in jih trdno zavijemo v prozorno folijo. Pekač namastimo z oljem in nanj nadevamo ohrovtove sarmice. Pečemo v pečici 15 minut na 180 stopinj celzija.

Pečene sarmice odvijemo, jih prerežemo in nadevamo na krožnike.
Zraven lahko ponudimo pire krompir iz kolerabe in korenčka in kračo ali kašno drugo suho meso.

Chefov nasvet:

Pa dober tek!

ohrovt , sarma




Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev