Moja kuhinja:

Omaka iz gobic s pire krompirjem in sojinimi kalčki



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: priloga

Čas priprave: 20 minut ali manj

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 1 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 1 ščepec soli
  • 1 čajna žlica moke
  • 1 ščepec kajenskega popra
  • 1 dcl sladke smetane
  • 1 jedilna žlica masla
  • 1 kos česna
  • 40 dag posušenih gobic
  • 1 dcl juhe - lahko iz kocke

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 2894

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 884

Navodila za pripravo

Čebulo olupimo in drobno sesekljamo.
Gobice očistimo in narežemo na lističe.
V posodi segrejemo maslo in na njem prepražimo čebulo. Dodamo strt česen, gobice in sesekljan peteršilj.
Pražimo toliko časa, da tekočina izpari.
Dodamo moko, prilijemo zelenjavno juho in sladko smetano.
Solimo in popopramo ter vse skupaj pokuhamo.

Izvrstna je s pire krompirjem in sojinimi kalčki.





PODOBNI RECEPTI


Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev