Moja kuhinja:

Paprikina omaka



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: priloga

Čas priprave: 20 minut ali manj

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 1 čebula
  • 1 mala rdeča paprika
  • 1 mala rumena paprika
  • 1 mala zelena paprika
  • ščepec cesna v prahu
  • ščepec soli in popra
  • 100 ml pelatov
  • 1 žlica smetane
  • ščepec peteršilja, bazilike, origana

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 4720

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 551

Navodila za pripravo

Več mojih receptov najdete na www.ljubeznipolnaskleda.si

Paprike in čebulo narežemo na drobne koščke. Najprej popečemo čebulo, nato pa še papriko. Vsemu skupaj dodamo še preostale naštete sestavine in dobro prevremo, da večina vode izhlapi, ter postrežemo.

Omako priporočam kot nadev za tortilje.

Dober tek!





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev