Moja kuhinja:

PEČEN KMOMPIR - KOT PRILOGA K MESU ALI SOLATI


PEČEN KMOMPIR - KOT PRILOGA  K MESU ALI SOLATI
PEČEN KMOMPIR - KOT PRILOGA  K MESU ALI SOLATI
PEČEN KMOMPIR - KOT PRILOGA  K MESU ALI SOLATI
PEČEN KMOMPIR - KOT PRILOGA  K MESU ALI SOLATI

Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: priloga

Čas priprave: do 45 minut

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 1 ščepec soli
  • 1 ščepec mlete kumine
  • 1 ščepec popra
  • 3 kos česna
  • 1-2 jedilna žlica masti ali olja

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 3993

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 892

Navodila za pripravo

Krompir olupimo, ga razrežemo na 4 kose. V ponev damo mast, krompir in začimbe ter počasi pokrito pečemo. Pečemo lahko na plošči ali v pečici.
Krompir je tako dober, da ga serviramo kot samostojno jed z zeleno solato ali ga pečemo z mesom, ko je meso že malo pečeno.





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev