Moja kuhinja:

Pečena cvetača z slanino v pečici



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: priloga

Čas priprave: do 45 minut

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 2 ščepec soli
  • 1 ščepec popra
  • 1 velika cvetača
  • 1 skodelica slanine narezane na koščke
  • 1 skodelica bešamel omake

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 4576

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 554

Navodila za pripravo

Cvetačo skuhamo na hitro v osoljeni vodi (5 minut). Damo jo v nepregoren pekač (steklen). Posujemo z pečeno slanino in bešamel omako. Posujemo z malo popra in damo v pečico za 45 minut na 170 stopinj, oz. da se lepo zapeče. Zraven paše njami pire krompir (recept je že objavljen)

Pa dober tek!





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev