Moja kuhinja:

Pečena polenta s kislo smetano



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: priloga

Čas priprave: do 45 minut

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 1 kisla smetana
  • 1 čajna žlica soli
  • 1 ščepec muškatnega oreščka
  • 2 sirček (za mazanje)
  • 1 skodelica polente

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 7383

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 629

Navodila za pripravo

Zavremo vodo, jo solimo, dodamo polento in mešamo toliko časa da se zgosti. Vlijemo v nepregorno posodo in gor damo 2 sirčka (kar cela - saj se bosta stopila) nato dam gor (razmažemo) celo kislo smetano in posujemo z muškatnim oreščkom.

Enostavna in hitra priloga. Prilega se k pečenemu mesu.

Pa dober tek!





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev