Moja kuhinja:

Pečeni krompir s čebulo in ocvirki



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: priloga

Čas priprave: več kot 1 ura

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • dober ščep soli in popra
  • 6-7 krompirjev
  • 1 velika čebula
  • 2 žlici ocvirkov v masti
  • malce majarona

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 4075

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 623

Navodila za pripravo

Več receptov lahko najdete na www.ljubeznipolnaskleda.si

Krompir skuhamo in olupimo. S tem, ko krompir najprej skuhamo, predem ga popečemo, dosežemo to, da ima krompir zunaj skorjico, notri pa je puhast. Ko je skuhan ga narežemo na kolobarje debeline slabega centimetra. Čebulo prav tako narežemo in sicer na čim manjše koščke. V ponev dodamo mast z ocvirki in jih stopimo in malce popečemo da postanejo zlato rjave barve. Dodamo jim čebulo, ki jo prav tako pražimo do zlato rjave barve. V ponev nato stresemo narezan kuhan krompir in vse skupaj premešamo. Krompir pražimo kakšnih dobrih deset minut, da se malo zapeče in postrežemo.

Dober tek!





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev