Moja kuhinja:

Pikantna omaka za k tortilijam



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: priloga

Čas priprave: 20 minut ali manj

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 1 kisla smetana
  • 1 strok česna
  • malo soli
  • malo limoninega soka
  • 1 žlička gorčice
  • malo currya
  • malo naribanega korenčka
  • malo majoneze
  • 2 žlici skute
  • malo mlete paprike
  • malo bazilike

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 2007

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 512

Navodila za pripravo

Bučke narežemo na kolobarje, korenček naribamo. Oboje malo posolimo in pokapljamo z limoninim sokom.

V skledo damo kislo smetano, malo gorčice, majoneze, skute, bazilike, currya, mlete paprike, limoninega soka in česna, ki ga natremo s stiskalnikom.

Vse skupaj dobro premešamo in dodamo na dva servirna krožnika.
Okoli obložimo bučke in potrosimo z naribanim sirom.

Zraven lahko damo še ostale omake, rdečo salso in omako iz nacho sira, ki jih skupaj ponudimo k mehiškim jedem, še posebno k tortilijam.


Pa uživajte ob pikatntnem!





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev