Moja kuhinja:

Piščančji zrezki s sirom na česnovem olju



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: priloga

Čas priprave: več kot 1 ura

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • ščepec soli in popra
  • 2-3 pesti naribane mocarele
  • 4 piščančji zrezki
  • 1 čajna žlička kisa
  • 3 žlice česnovega olja

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 2387

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 796

Navodila za pripravo

Več mojih receptov najdete na www.ljubeznipolnaskleda.si

Meso začinimo s soljo in poprom in mu dodamo kis. Kis bo poskrbel da bo meso res mehko. Vse skupaj v marinadi pustimo vsaj eno uro, najbolje čez noč, saj dalj časa kot bo meso v marinadi, bolj bo le to mehko.
V ponev zlijemo česnovo olje in ga segrejemo na srednjo vročino, saj bomo meso pekli počasi, in s tem ravno tako pripomogli k večji mehkobi mesa. Meso položimo na segreto olje in ga popečemo najprej na eni strani, nato pa še na drugi. Pečemo ga dokler ne postane zlato rumene barve. Takšnemu dodamo naribano mocarelo in ga na manjši temperaturi pečemo dokler se sir ne stopi.

Dober tek!





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev