Moja kuhinja:

POHAN SIR



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: priloga

Čas priprave: več kot 1 ura

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 1 drobtine
  • 2 jajca
  • 30 dag edamca v kosu
  • 1 moka
  • 1 olje za cvrtje
  • 2 šniti kruha

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 4651

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 501

Navodila za pripravo

Sir narežemo na tri enake dele,in ga najprej povaljamo v moki, potem v jajcu in nato v drobtinah.Potem še dvakrat v jajce in v drobtine. S tem preprečimo, da bi sir med peko iztekal.Nato ga damo še za kakšno uro v hladilnik.
Na kuhalnik pristavimo ponev, v kateri segrejemo olje. Vsak kos paniranega sira zlatorumeno ocvremo na obeh straneh (približno 3 minute na vsaki strani, da se sir ne napihne in skorjica poči, nato pa sir izteče).
Za prilogo pa seveda pomfrit in tatarska omaka.
V jajce ,ki nam ostane, povaljamo kruh,nato še v drobtine in prav tako ocvremo v olju.

Pa dober tek





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev