Moja kuhinja:

Polnjene buče



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: priloga

Čas priprave: do 45 minut

Zahtevnost: lahek

Količina: 2

[ Št. glasov: 1 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 2 zajemalki riža in ričeta
  • malo soli
  • 1 pest kislega zelja
  • 1 tunina v konzervi
  • 2 žlice kisle smetane
  • 1 manjšo bučko
  • 2 izdolbljeni jedilni buči
  • 1/2 korenčka
  • 1 žličko majoneze
  • nekaj bučničnih semen
  • nekaj zrnc granatnega jabolka ( da bo noč bolj popolna )

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 2910

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 478

Navodila za pripravo

Riž z ričetom skuhamo v slanem kropu.
Kuhamo dokler nista povsem mehka.
Potem ju ohladimo in nadevamo v skledo in dodamo zrnca granatnega jabolka. Dodamo še tunino, kislo zelje, kislo smetano, majonezo, naribano svežo bučko in nariban korenček. Vse skupaj dobro zmešamo, po želji še poljubno začinimo, danes, ko je noč čarovnic, začinjajte po svojem okusu, s svojimi začimbami, s katerimi boste najbolj očarali svojega dragega.
Napolnimo dve buči, ki smo jih izdolbili ( in iz njih skuhali morda bučno juho ). Napolnimo jih z nadevom in nazadnje okrasimo s semeni bučnic.

Po želji lahko potresete s sirom, meni ga je zmanjkalo, pa je bilo vseeno slastno!

Pa dober tek!

kislo zelje , buča




Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev