Moja kuhinja:

Polnjene paprike s piščančjim nadevom brez glutena

brez glutena



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: priloga

Čas priprave: do 45 minut

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 3

[ Št. glasov: 1 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Zelenjava:

  • 1 čebula
  • 1 zelena paprika
  • malo svežega rožmarina
  • 1 rdeča paprika
  • 1 strok česna
  • 1 navadna paprika
  • malo timijana in majerona
  • nekaj rezin bučke, ki jih nasekljamo

Meso:

  • malo olivnega olja za pečenje
  • malo sojine omake brez glutena z lešniki
  • malo soli
  • 1 manjši piščančji file

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 3797

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 640

Poglej video

Priprava paprik:

Paprike najprej dobro operemo, jih očistimo in odstranimo semena. Prerežemo jim vrhnje dele.
Čebulo drobno nasekljamo, bučko narežemo na daljše trakce.
Nekaj rdeče paprike narežemo na kolobarčke. Česen nasekljamo.

Priprava nadeva:

Na vročem olivnem olju opečemo meso in pripravljeno narezano zelenjavo iz obeh strani, tako da se dobro zapeče.
Ko je nadev primerno in dovolj pečen, z njim napolnimo paprike.

Paprike naložimo na pekač, ga pomažemo z olivnim oljem in nanj nadevamo polnjene paprike, ki jih okrasimo z listi rožmarina. Prelijemo s sojino smetano z lešniki brez glutena in damo peči v pečico za 5 minut na 200 stopinj celzija.

Chefov nasvet:

Po želji lahko paprike potresete s sirom.

Naj vam teknjejo in če niste na strogi dieti, jim dodajte še kanček vaše domišljije za slasten dober tek!

piščanec , paprika , čebula , bučke




Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev