Moja kuhinja:

Polnjeni paradižniki z mesom, čemažem in dimljenim sirom



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: priloga

Čas priprave: 20 minut ali manj

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 1 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 2 paradižnika
  • malo soli
  • nekaj čemaževih listov
  • 2 kosa pečenke ali 1 svinjski zrezek
  • malo čebule od pečenja pečenke
  • 2 rezini dimljenega sira s šunko

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 1611

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 489

Navodila za pripravo

Kos pečenke ali svinjskega zrezka, ki nam je ostal od pečenja, lahko porabimo za prilogo. Meso narežemo na manjše kocke. Paradižnik izdolbemo, meso paradižnika nasekljamo, prav tako nasekljamo tudi čemaž. Če nam je od pečenja pečenke ostalo še malo čebule, ki se je zraven pekla, bo le še popestrilo okus paradižnikom.

Z nadevom napolnimo izdolbene paradižnike, prilijemo tudi sok, ki nam je ostal od izdolbenega paradižnika in vse skupaj malo posolimo.

Nazadnje v paradižnika naložimo še po rezino dimljenega sira in oba paradižnika pokrijemo s pokrovi.

Za dve minute jih položimo v mikrovalovno pečico, da se sir in paradižnika zmehčata.

Potem nadevamo na servirne krožnike in takoj ponudimo kot prilogo.

* Priloga je hitro narejena, okusna in prav lepo popestri ploščo, če je na njej nadevanih še več jedi.

Pa dober tek!





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev