Moja kuhinja:

Repin pire



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: priloga

Čas priprave: več kot 1 ura

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 2 jedilna žlica mleka
  • 1 čajna žlica soli
  • 2 jedilna žlica masla
  • 3 kos krompira
  • 2 jedilna žlica ostre moke
  • 0,5 kg kisle repe
  • 1 ščepec muškatnega oreščka

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 2003

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 498

Navodila za pripravo

Repo damo iz kozrca , splaknemo pod vodo dam v posodo, dodoamo še na kocek narezan krompir in damo kuhat.Zaćinimo in kuhamo dobre pol ure.Kuhano odcedimo in pretlačimo oz pasiramo z paličnim mešalnikom.Na maslu prepražimo čebulo, dodamo dve žlici ostre moke,prepraži. Zalijemo z mlekom in vodo, da dobimo gosto omako. Začinimo in kuhamo še 15 minut.Prežganje in mleto repo med sabo pomešamo in kuhamo še 10 minut.Repin pire ponudimo kot prilogo.





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev