Moja kuhinja:

Rižota z mesom in zelenjavo



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: priloga

Čas priprave: do 45 minut

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 2 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • malo vode za zalivanje
  • 2 lovorjeva lista
  • malo soli
  • 1 korenček
  • malo olja
  • malo peteršilja
  • 1 bučko
  • 1 piščančji file
  • malo suhe rdeče paprike
  • malo zelene paprike
  • 1 malo rdečo čebulo
  • 1 jugurtov lonček riža
  • 1 žličko paradižnikove mezge

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 8614

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 640

Navodila za pripravo

Piščančji file narežemo na kocke, čebulo nasekljamo. Na vroči maščobi skupaj prepražimo čebulo in meso. Ko se meso zmehča, dodamo lovorjev list, sol, korenček in bučko, zeleno papriko in suho papriko. Malo podušimo, premešamo, zalijemo z vodo in dodamo riž.

Vse skupaj kuhamo do mehkega, dodamo malo paradižnikove mezge in peteršilj. Ko voda povre in je riž skuhan, nadevamo rižoto na servirni krožnik in ponudimo takoj, kot prilogo ali kot samostojno jed.

Pa dober tek!





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev