Moja kuhinja:

Slivovo breskvina marmelada



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: priloga

Čas priprave: pooočasna kuharija

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 30

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 5 kg sliv
  • 1,5 kg breskev
  • 1 kg sladkorja
  • 1 kos vanilijev sladkor
  • sok ene limone
  • cimet

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 2879

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 531

Poglej video

Navodila za pripravo

Operemo slive in breskve, jih razkoščičimo in damo v večjo posodo kjer kuhamo na zmernem ognju in ves čas mešamo. Zmes nato gladko zmiksamo s paličnim mešalnikom, dodamo sladkor, vanilijev sladkor, sok limone in cimet ter kuhamo 3 - 4 ure. Na koncu naredimo še marmeladani test. Kuhalnico potopimo v marmelado, potegnemo po notranji strani posode in če nekaj časa ostane sled je marmelada dovolj kuhana. Marmelado nato nadevamo v kozarčke in jo zapremo s pokrovčki. Kozarčke zavijemo v odejo in pustimo, da se ohlaja 48 ur.

marmelada , slive , breskve




Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev