Moja kuhinja:

Smetanova maslena omaka s piščancem



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: priloga

Čas priprave: 20 minut ali manj

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • ščepec soli in popra
  • 300 g piščančjega mesa
  • 2 žlici masla
  • 200 ml smetane za kuhanje
  • 1 pest parmezana

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 2939

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 874

Navodila za pripravo

Več mojih receptov najdete na www.ljubeznipolnaskleda.si

Meso začinimo s poprom in soljo in pustimo počivati kakšne pol ure. V ponvi segrejemo maslo in na njem popečemo meso. Ko je meso lepo zapečeno prilijemo smetano. Vsebino zavremo in primešamo parmezan, ter jo postrežemo.

Omako priporočam zraven raznih krompirjevih jedi.

Dober tek!





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev