Smetanova maslena omaka s piščancem
Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko
Celo galerijo poglej tukaj.
Prijavi neprimerno vsebino
Naloži pdf
Chef: Ana Kristanc
Vrsta jedi: priloga
Čas priprave: 20 minut ali manj
Zahtevnost: srednje lahek
Količina: 1
[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]
Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)
- ščepec soli in popra
- 300 g piščančjega mesa
- 2 žlici masla
- 200 ml smetane za kuhanje
- 1 pest parmezana
Preračunaj količine :
1/4 |
1/3 |
1/2 |
1 |
x2 |
x3 |
|
Št. ogledov: 2939 |
Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 874 |
Navodila za pripravo
Več mojih receptov najdete na www.ljubeznipolnaskleda.si
Meso začinimo s poprom in soljo in pustimo počivati kakšne pol ure. V ponvi segrejemo maslo in na njem popečemo meso. Ko je meso lepo zapečeno prilijemo smetano. Vsebino zavremo in primešamo parmezan, ter jo postrežemo.
Omako priporočam zraven raznih krompirjevih jedi.
Dober tek!