Moja kuhinja:

Smetanova omaka s tuno in koruzo



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: priloga

Čas priprave: 20 minut ali manj

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • ščepec soli in popra
  • 200 ml smetane za kuhanje
  • 2 konzervi tune
  • 1 konzerva koruze

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 1857

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 511

Navodila za pripravo

V ponvi najprej segrejemo olje in nato popečemo na majhne koščke narezano čebulo. Čebuli dodamo tunino ( olje od tune čimbolj odlijemo ) in malce popražimo. Ponev odstavimo iz vročine in omaki dodamo smetano in koruzo,ter sol in poper. Dobro premešamo in pristavimo na ploščo srednje do manjše vročine in omako kuhamo še kakšno minutko da se dobro pregreje. Postrežemo.
Odlično se prileže k Vojvodinskemu krompirčku.

DOBER TEK





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev