Moja kuhinja:

Tenstano zelje



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: priloga

Čas priprave: 20 minut ali manj

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 1 čebula
  • ščepec soli, popra
  • 1/2 čajne žličke paprike v prahu
  • 1 zvrhana žlica ocvirkov v masti
  • 700 g kislega zelja

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 2828

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 142

http://i.ytimg.com/vi/8fr8vMiIdAc/0.jpg
Poglej video

Navodila za pripravo

Več mojih receptov najdete na www.ljubeznipolnaskleda.si

Čebulo narežemo in popečemo na olju. Ko postane zlato rumena ji dodamo ožeto zelje. Tudi tega popečemo. Dodamo mu malce soli, ker je zelje že tako bilo namočeno v solnici, in malce popra, ter paprike v prahu.
V drugi posodici popražimo ocvirke. Popražene zlijeme čez zelje, vse skupaj premešamo, še malce potenstamo in postrežemo.

Dober tek!

zelje , Ana Kristanc , Ana kuha




PODOBNI RECEPTI


Za popolno kuharsko izkušnjo


Vsestranski kuharski nož
Vsestranski kuharski nož

Vsestranski kuharski nož – za rezanje, sekljanje, pripravljanje...

[več]

Cena: 9,90 €

Klikni za več

Nož za lupljenje
Nož za lupljenje

9 cm nož, idealen za natančno lupljenje jabolk, pomaranč, hrušk...

[več]

Cena: 6,90 €

Klikni za več

Set treh prenosnih posod za hrano
Set treh prenosnih posod za hrano

Pisane prenosne posode za hrano, idealna rešitev za šolo,...

[več]

Cena: 29,70 €

Klikni za več

Barvit pribor Delimano
Barvit pribor Delimano

Lep, 24-delni jedilni pribor, narejen iz trpežnega nerjavečega jekla, s...

[več]

Cena: 34,90 €

Klikni za več


Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev