Moja kuhinja:

Tenstano zelje



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: priloga

Čas priprave: 20 minut ali manj

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 1 čebula
  • ščepec soli, popra
  • 1/2 čajne žličke paprike v prahu
  • 1 zvrhana žlica ocvirkov v masti
  • 700 g kislega zelja

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 4726

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 179

http://i.ytimg.com/vi/UKY3scPIMd8/0.jpg
Poglej video

Navodila za pripravo

Več mojih receptov najdete na www.ljubeznipolnaskleda.si

Čebulo narežemo in popečemo na olju. Ko postane zlato rumena ji dodamo ožeto zelje. Tudi tega popečemo. Dodamo mu malce soli, ker je zelje že tako bilo namočeno v solnici, in malce popra, ter paprike v prahu.
V drugi posodici popražimo ocvirke. Popražene zlijeme čez zelje, vse skupaj premešamo, še malce potenstamo in postrežemo.

Dober tek!

zelje , Ana Kristanc , Ana kuha




Za popolno kuharsko izkušnjo


Delimano Utile Power Blender
Delimano Utile Power Blender

Zmešajte in zdrobite skoraj vse, tudi led! Večfunkcijski...

[več]

Cena: 49,90 €

Klikni za več

Prenosna posoda za hrano
Prenosna posoda za hrano

Pisane prenosne posode za hrano, idealna rešitev za šolo,...

[več]

Cena: 9,90 €

Klikni za več

Aparat za sladoled
Aparat za sladoled

Pripravite 1 liter domačega okusnega sladoleda, sorbeta ali zamrznjenega...

[več]

Cena: 39,90 €

Klikni za več

Clarity ročni mešalnik
Clarity ročni mešalnik

Mešalnik, oblikovan za nazahtevnejše kuharje, idealen za...

[več]

Cena: 29,90 €

Klikni za več


Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev