Moja kuhinja:

Tenstano zelje



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: priloga

Čas priprave: 20 minut ali manj

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 1 čebula
  • ščepec soli, popra
  • 1/2 čajne žličke paprike v prahu
  • 1 zvrhana žlica ocvirkov v masti
  • 700 g kislega zelja

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 2269

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 134

http://i.ytimg.com/vi/8fr8vMiIdAc/0.jpg
Poglej video

Navodila za pripravo

Več mojih receptov najdete na www.ljubeznipolnaskleda.si

Čebulo narežemo in popečemo na olju. Ko postane zlato rumena ji dodamo ožeto zelje. Tudi tega popečemo. Dodamo mu malce soli, ker je zelje že tako bilo namočeno v solnici, in malce popra, ter paprike v prahu.
V drugi posodici popražimo ocvirke. Popražene zlijeme čez zelje, vse skupaj premešamo, še malce potenstamo in postrežemo.

Dober tek!

zelje , Ana Kristanc , Ana kuha




Za popolno kuharsko izkušnjo


Brava rezalnik za jajca
Brava rezalnik za jajca

Odličen pripomoček za ustvarjanje popolnih jajčnih rezin in pripravo...

[več]

Cena: 3,90 €

Klikni za več

Prima+ osnovni set posod
Prima+ osnovni set posod

Osnovni komplet za kuhanje: velik lonec, ponev in steklena pokrovka. Posodo...

[več]

Cena: 69,90 €

Klikni za več

Cobb rebrasta plošča
Cobb rebrasta plošča

Plošča s prevleko proti prijemanju in rebrasto površino...

[več]

Cena: 10,47 €

Klikni za več

Večnamenski 3D cvrtnik
Večnamenski 3D cvrtnik

Večnamenski cvtrnik, ki za uporabo ne potrebuje olja. Odlikujejo ga tudi...

[več]

Cena: 199,90 €

Klikni za več


Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev