Moja kuhinja:

Tenstano zelje



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: priloga

Čas priprave: 20 minut ali manj

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 1 čebula
  • ščepec soli, popra
  • 1/2 čajne žličke paprike v prahu
  • 1 zvrhana žlica ocvirkov v masti
  • 700 g kislega zelja

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 2952

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 143

http://i.ytimg.com/vi/8fr8vMiIdAc/0.jpg
Poglej video

Navodila za pripravo

Več mojih receptov najdete na www.ljubeznipolnaskleda.si

Čebulo narežemo in popečemo na olju. Ko postane zlato rumena ji dodamo ožeto zelje. Tudi tega popečemo. Dodamo mu malce soli, ker je zelje že tako bilo namočeno v solnici, in malce popra, ter paprike v prahu.
V drugi posodici popražimo ocvirke. Popražene zlijeme čez zelje, vse skupaj premešamo, še malce potenstamo in postrežemo.

Dober tek!

zelje , Ana Kristanc , Ana kuha




Za popolno kuharsko izkušnjo


Leseno stojalo za nože
Leseno stojalo za nože

Idealna rešitev za shranjevanje in odlaganje vaših kuhinjskih...

[več]

Cena: 19,90 €

Klikni za več

Mlinček za kavo
Mlinček za kavo

Začnite jutra s poživljajočo skodelico sveže skuhane in mlete kave....

[več]

Cena: 19,90 €

Klikni za več

Ponev za ribe
Ponev za ribe

Edinstvena ovalna oblika (premer 34 cm) za pripravo vseh vrst rib in dolge...

[več]

Cena: 25,60 €

Klikni za več

Prima+ Trio komplet ponev in pokrovke
Prima+ Trio komplet ponev in pokrovke

Za enostavno cvrtje, dušenje in praženje jedi s polnim naravnim...

[več]

Cena: 59,90 €

Klikni za več


Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev