Moja kuhinja:

Tenstano zelje



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: priloga

Čas priprave: 20 minut ali manj

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 1 čebula
  • ščepec soli, popra
  • 1/2 čajne žličke paprike v prahu
  • 1 zvrhana žlica ocvirkov v masti
  • 700 g kislega zelja

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 7089

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 243

Poglej video

Navodila za pripravo

Več mojih receptov najdete na www.ljubeznipolnaskleda.si

Čebulo narežemo in popečemo na olju. Ko postane zlato rumena ji dodamo ožeto zelje. Tudi tega popečemo. Dodamo mu malce soli, ker je zelje že tako bilo namočeno v solnici, in malce popra, ter paprike v prahu.
V drugi posodici popražimo ocvirke. Popražene zlijeme čez zelje, vse skupaj premešamo, še malce potenstamo in postrežemo.

Dober tek!

zelje , Ana Kristanc , Ana kuha




Za popolno kuharsko izkušnjo


Vsestranski nož
Vsestranski nož

15 cm vsestranski nož, uporaben za katerokoli vrsto rezanja.

[več]

Cena: 11,90 €

Klikni za več

Komplet dodatkov za večnamenski cvrtnik
Komplet dodatkov za večnamenski cvrtnik

4-delni set dopolnjuje standarni komplet, vključen v večnamenski 3D...

[več]

Cena: 24,90 €

Klikni za več

Ceramica Prima+ set 2 pekačev za pico
Ceramica Prima+ set 2 pekačev za pico

2 visokokakovostna pekača za pico s keramično površino, na katero se...

[več]

Cena: 49,90 €

Klikni za več

Nutribullet 5-delni set
Nutribullet 5-delni set

Nutribullet ima sposobnost izločiti skrite hranilne snovi iz hrane, ki jo...

[več]

Cena: 99,50 €

Klikni za več


Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev