Moja kuhinja:

Tenstano zelje



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: priloga

Čas priprave: 20 minut ali manj

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 1 čebula
  • ščepec soli, popra
  • 1/2 čajne žličke paprike v prahu
  • 1 zvrhana žlica ocvirkov v masti
  • 700 g kislega zelja

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 3598

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 153

http://i.ytimg.com/vi/8fr8vMiIdAc/0.jpg
Poglej video

Navodila za pripravo

Več mojih receptov najdete na www.ljubeznipolnaskleda.si

Čebulo narežemo in popečemo na olju. Ko postane zlato rumena ji dodamo ožeto zelje. Tudi tega popečemo. Dodamo mu malce soli, ker je zelje že tako bilo namočeno v solnici, in malce popra, ter paprike v prahu.
V drugi posodici popražimo ocvirke. Popražene zlijeme čez zelje, vse skupaj premešamo, še malce potenstamo in postrežemo.

Dober tek!

zelje , Ana Kristanc , Ana kuha




Za popolno kuharsko izkušnjo


Suprema keramični lonec
Suprema keramični lonec

Delimano Ceramica Suprema keramični lonec - za okusne jedi brez oprijemanja....

[več]

Cena: 25,94 €

Klikni za več

Vsestranski nož
Vsestranski nož

15 cm vsestranski nož, uporaben za katerokoli vrsto rezanja.

[več]

Cena: 9,90 €

Klikni za več

Prima+ okrogel model za peko 26 cm
Prima+ okrogel model za peko 26 cm

Uživajte v peki okusnih pit, tort in drugega peciva, ki se na keramično...

[več]

Cena: 16,19 €

Klikni za več

Leseno stojalo za nože
Leseno stojalo za nože

Idealna rešitev za shranjevanje in odlaganje vaših kuhinjskih...

[več]

Cena: 19,90 €

Klikni za več


Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev